Kravlje kiselo mleko

Kiselo mleko sa Stare planine je jedinstveno po svom ukusu i aromi, što je posledica specifične klime, nadmorske visine i kvaliteta mleka koje se koristi za njegovu proizvodnju. Ovo kiselo mleko se proizvodi u malim količinama, na tradicionalan način, bez upotrebe aditiva i konzervansa.
Kravlje kiselo mleko je tradicionalni srpski proizvod koji se proizvodi od kravljeg mleka fermentacijom pomoću mlečnokiselinskih bakterija.
Kiselo mleko sa Stare planine je jedinstveno po svom ukusu i aromi, što je posledica specifične klime, nadmorske visine i kvaliteta mleka koje se koristi za njegovu proizvodnju.

Ovo kiselo mleko je takođe bogato probioticima, korisnim bakterijama koje pomažu u održavanju zdrave crevne flore. Ovo je posebno važno za one koji imaju problema sa probavom ili žele da održe zdravu ravnotežu crevne flore.

Kiselom mleku sa Stare planine se pripisuje mnogo zdravstvenih benefita, kao što su povećanje imuniteta, poboljšanje varenja i crevne flore, smanjenje holesterola i povećanje energije. Ovo kiselo mleko se preporučuje svima koji žele da jedu zdravu hranu koja je prirodna i organska.
Obiđite naše maloprodajne objekte i uverite se u sjajn kvalitet i sjajan izbor mlečnih proizvoda koji se tamo nalaze, ili kontaktirajte našu službu veleprodaje i saznajte zašto je GOAT najpouzdaniji distributer mlečnih proizvoda za HoReCa sektor.